HTML

NYERESÉGES Sportfogadás

Sport Arbitrázs

Friss topikok

  • zpalmai72: Szia, nagyon érdekelne az arbitrázs. Szeretnék vele foglalkozni. Elég sokat olvastam már róla, és ... (2017.02.15. 20:12) Sportfogadás rizikó nélkül
  • Mike0075: Hátrányai: -Minimum 3-4 fogadóirodánál kell regisztrálni, hogy legyen elég napi szintű esemény ... (2016.02.04. 23:29) Tuti tippek a sportfogadáshoz

Archívum

Betfair dutching focimeccsel

2013.08.28. 17:11 sport-1x2

Betfair dutching focimeccsel

Ha most nem tudod mi is az a dutching, kérlek olvass vissza, előző bejegyzéseimben írok róla.

Röviden annyi, hogy ha van pl. egy lóverseny, ahol fut 8 ló, abból általában 4-5 esélyesre úgy tudsz fogadni, hogy a végén biztos profitra teszel szert persze ha az esélyesekből nyer valamelyik. Egy adott összeget, pl. 100 dollárt elosztasz a lovak között, a nyereményszorzók magasságának arányában.

Ehhez persze jó, ha van egy olyan szoftvered, amellyel automatikusan rá tudsz kapcsolódni a Betfair számládra, a szoftver automatikusan elosztja az általad meghatározott teljes összeget olyan arányban, hogy minden esetben nyerj (vigyázz a téteknek mindig el kell érni a minimum értéket, ami 4 eur vagy 4 usd, mert kisebb tét esetében a szofver nem tudja megfogadni a Betfairen, és ha pont ez az esélyes nyer, akkor gáz van) és a végén egy gombnyomásra a szoftver még a fogadásokat is megteszi a Betfair számládon.

Nos, 5-6 ilyen szofverrel találkoztam, ezek közül a Bet Angel volt a legszimpatikusabb. Na egy kis meglepetés! Ha a fenti linkre kattintasz, kipróbálhatod a Bet Angelt teljesen ingyen is.


Amit viszont igazából ma szerettem volna írni az az, hogy nem csak lóversenyen tudod használni a dutchingolást, hanem pl. focin is!

A focinál ugye 3 lehetőségből választhatsz, dutchingoláshoz 2-t ki tudzs választani, pl. az esélyes nyer és döntetlen lesz. A nyereség 10-20% között szokott lenni. Persze ehhez az is kell, hogy a 2 választásból 1 bejöjjön. Mert ha pl. a fenti esetben az esélytelen nyer, akkor bukta.

Ha figyelemmel kíséred a Foci Eb-t, hát a napokban volt 2 ilyen eset is: A Svájc-Török mérkőzésen mindenki azzal számolt, hogy Svájc nyer és a végén a Törökök lettek a győztesek, majd nem is beszélve a Horvátország - Németország meccsről, ami a németek veszteségével záródott.

Persze ha valaki figyelemmel kísérte a mérkőzést és a Betfairen fogadott, akkor még a Svájc-Török mérkőzésen volt esetleg lehetősége javítani...persze csak ha a Betfairen fogadott és tudja mi az "In Play". Ha mégsem: az In Play az anyit jelent, hogy a Betfair élő mérkőzésein szinte az utolsó pillanatig tudsz fogadni.

Na mára ennyi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-arbitrazs.blog.hu/api/trackback/id/tr725482243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása