HTML

NYERESÉGES Sportfogadás

Sport Arbitrázs

Friss topikok

  • zpalmai72: Szia, nagyon érdekelne az arbitrázs. Szeretnék vele foglalkozni. Elég sokat olvastam már róla, és ... (2017.02.15. 20:12) Sportfogadás rizikó nélkül
  • Mike0075: Hátrányai: -Minimum 3-4 fogadóirodánál kell regisztrálni, hogy legyen elég napi szintű esemény ... (2016.02.04. 23:29) Tuti tippek a sportfogadáshoz

Archívum

Sportfogadás rizikó nélkül

2013.08.28. 18:53 sport-1x2

Kipróbáltam nagyon sok rendszert, szolgáltatást, bedőltem sok milliót ígérő reklámoknak, ami elvitte az időm és a pénzem nagy részét.

Az évek során megtapasztaltam, hogy a kiválasztásoknál nem a mennyiség fontos, hanem a minőség!

Fejlesztettem egy alkalmazást, amivel sikerült egy 70 - 75% - os lenyűgöző profitot készítenem heti 5 - 10 játék  kiválasztásával!!

Lehet, hogy ez nem egy nagyon magas százaléknak, de választásaimat, nagyon alacsony kockázattal tudod megjátszani és egy minimális kezdőtőke elegendő hozzá.

Ez a fajta befektetés nem egy fix fizetés vagy jövedelem ezért csak annyit tehetsz fel a kiválasztásaimra, amennyit megengedhetsz magadnak és aminek az elvesztése nem veszélyezteti a családi kasszát.

Tudatosan, kis lépésekben kell előre haladni. Kicsi, de biztos nyereményekkel lehet elérni a célt. Ez nem játék, hanem "munka"!

Ez egy lehetséges mód, hogy következetesen pénzt csinálj, miközben sportokon fogadsz.

Tudom, nem hangzik valami nagyon szuper dolognak, de ez működik és jól működik!

Tippjeimmel néhány hónap alatt sok pénzt kereshetsz, de ez nincs mindig igy hiszen veszíteni is fogsz!

Ha nem ragad el az első nyereményektől a játékszenvedély, akkor a későbbi esetleges veszteségeidet tudod majd minimalizálni, és nem megy el a kedved a sportfogadástól!

Segíteni fogok neked abban, hogy hogyan használd ezt a szolgáltatást úgy, hogy pénzt csináljon neked.

Én elvégzem a munka nagy részét, neked csak annyi dolgod lesz, hogy az irodádban megteszed a fogadásaidat.

Nem ígérem, hogy gyorsan meggazdagodsz, de azt igen, hogy nagyon!

Ez az oldal nem  a játékszenvedélyről szól!
 
Rendelésed után emailben küldöm a tippeket.

Nagyon sok szerencsét kívánok neked miközben sportokon fogadsz!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-arbitrazs.blog.hu/api/trackback/id/tr15482380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zpalmai72 2017.02.15. 20:12:58

Szia, nagyon érdekelne az arbitrázs. Szeretnék vele foglalkozni. Elég sokat olvastam már róla, és azt gondolom, hogy foglalkoznék vele, mert érdemes. Hogyan érdemes indulni? Hallottam software-ekről is. Ezekkel kapcsolatban mit érdemes tudni?

Üdv.
süti beállítások módosítása